ASLIHAN ZORA

Aslıhan Zora

Mutfak Atölyesi Eğitmeni

1994 yılında Üsküdar Amerikan Lisesi, 1998 yılında da İTÜ’den mezun olduktan sonra, Frank G. Zarb School of Business’da MBA yapmak üzere New York’a gitti. New York, Bear Stearns’de başladığı yatırım bankacılığına İstanbul’da da devam etti. Bebeğini büyütmek için ara verdiği kariyerine tekrar kurumsal şirketlerde çalışarak devam etti. Ancak kendi çocuğunu büyütürken başlayan ve her geçen gün artan “çocuk aşkı”, kurumsal hayat ile iyice çakışmaya başlayınca, 2012 yılında profesyonel hayatı bıraktı. Çocuklar için farklı, yaratıcı neler yapabilirim düşüncelerinin tohumları 2015 yılında Atölye Hippo’yu kurması ile meyve verdi. Atölye Hippo bünyesi altında yapmaya başladığı atölyeler, zamanla farklı kurumsal şirketlere yönelik organizasyonlar ve profesyonel çocuk eğlence merkezlerinde atölyeler şeklinde devam etti. 2016 yılından itibaren Açı Okulları ilk ve orta öğrenim öğrencileri ile “ Arts & Crafts (Atölye Çocuk) ” ve “Mutfak Atölyesi” çalışmalarına devam etmektedir.