AYGEN BERK

Aygen Berk

Bilardo Eğitmeni

1970’de Ankara’da doğdu. Üsküdar Amerikan Lisesi’ni bitirdikten sonra İletişim Üniversitesi Halkla İlişkiler bölümünü bitirdi. Bilardo kariyerine Semih Saygıner’den 360 haftalık eğitim kursu alarak başladı. 1993 yılında Türkiye Bilardo federasyonu kurucu üyesi oldu. 1993 yılında İlk Bayanlar Amerikan Bilardo Türkiye Şampiyonu olan Aygen Berk, halen yarışmakta olup birçok dereceye sahiptir. 1994 yılından bu yana lisanslı antrenör olarak sporcu yetiştirmektedir. 1995 yılındaTürkiye Bilardo Severler Derneği Kurucu üyesi ve başkanı olmuştur. Federasyonda, eğitim ve okul sporları geliştirme sorumlusu olarak görev yapmaktadır. 2010 yılından bu yana Açı Okulları bünyesinde, beden eğitimi seçmeli ders ve spor okulları eğitmeni/antrenörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.