DEMET İRTANKİ

Demet İrtanki

Basketbol Antrenörü

1982 yılında Almanya’ da doğdu. İlk ve Orta öğrenimlerini Adana’da tamamladı. Basketbol sporuna 1993 yılında Adana’da Yüreğir İdman Yurdu Spor Kulübünde başladı. 1996-2005 yılları arasında okul ve kulüp takımlarında oynadı. 2002-2006 yılları arasında Yardımcı antrenör olarak Tarsus Amerikan Kolejinde çalıştı. 2005 yılında Çukurova Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2010 yılında Açı ailesine katıldı. 2011-2017 yılları arasında çalıştırmış olduğu Açı Küçük Kız Basketbol Takımı Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Müsabakalarında her yıl İstanbul İli’nde ilk 4 takım arasında yer almış, 2014 yılında Okullar Arası Küçük Kız Basketbol Türkiye Şampiyonası’nda 3.’lük elde etmiştir. Halen Açı Spor Okulları bünyesinde antrenörlük ve Spor Kulübü koordinatör yardımcılığı görevini yürütmekte.