GÜLŞEN AKTÜRK

Gülşen Aktürk

Cimnastik Antrenörü

1983 yılında İzmir’ de doğdu. İlk ve Orta öğrenimlerini Ankara’da tamamladı. Cimnastik sporuna 1989 yılında Ankara’da MKE Ankara Gücü Spor Kulübü'nde başladı. Aynı zamanda Ankara Devlet Opera ve Balesi Çocuk balesi bölümünden mezun oldu. 1995-1996 yıllarında Polarya Afrika'da  /  Hansel Gretel ( çocuk opereti ) ‘de küçük roller aldı. 2004-2009 yılları arasında Muğla ili ve çevresinde çeşitli okullarda eğitmenlik yaptı. 2007-2008 yılları arasında Yardımcı antrenör olarak Muğla Gençlik ve Spor Kulübünde trampolin cimnastik branşında sporcular çalıştırdı. 2009 yılında Muğla Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu’ndan mezun oldu. 2009 yılından Açı ailesine katıldı. 2012 yılında Marmara Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri bölümünde yüksek lisansını tamamladı. Okul Sporları Artistik Cimnastik yarışmalarında Açı Okul Takımları ile İstanbul il dereceleri ve Türkiye 3.’lüğü derecelerine sahip oldular. Halen Açı Spor Okulları bünyesinde antrenörlük ve Spor Okulları koordinatör yardımcılığı görevini yürütmekte.