MEHMET AKTÜRK

Mehmet Aktürk

Basketbol Antrenörü

1978 yılında Ordu’ da doğdu. Galatasaray Lisesi’ni bitirdi. Lisans öğrenimini Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik ve İstanbul Ticaret üniversitesi İşletme Bölümlerinde yaptı.

Basketbol Antrenörlüğüne 1995-1996 sezonunda Galatasaray Spor Kulübünde başladı. 1997-2004 sezonları arasında Fenerbahçe Spor Kulübünde A takım ve altyapının

farklı kategorilerinde baş antrenör ve yardımcı antrenör olarak görevler aldı.

Altyapı takımlarında farklı yaş gruplarında Türkiye şampiyonlukları ve dereceleri bulunan antrenör, milli takımlara da birçok sporcu yetiştirmiştir.

2004-2005 sezonunda BJK Erkek Basketbol takımında antrenör olarak görev aldıktan sonra kendi spor okulları ve kulübünü kurmuştur.

2010 yılında Açı Okullarında göreve başlayan antrenörümüz halen erkek basketbol takımları ve spor okullarında görevine devam etmektedir.