MEHMET ERSÖZ

Mehmet Ersöz

Basketbol Antrenörü

1986 yılında İstanbul’da doğdu. İlk ve Orta öğretimlerini İstanbul, Lise’yi Kocaeli’de tamamlayarak İzmir’de Üniversiteye devam etti. Basketbol sporuna 1996 yılında Galatasaray Spor Kulübü’nde başladı. 2004 yılında Bostancıspor Yıldız Erkek ve Erenköy Kız Lisesi Kız Basketbol Takımlarını çalıştırarak ilk Basketbol antrenörlüğü  deneyimini gerçekleştirdi. 2005-2007 yılları arasında oyuncu - antrenör olarak DEÜ takımı çalıştırdıktan sonra 2007 yılında Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Altyapısında görev almaya başladı. 2007 - 2014 yılları arasında Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbol Şubesi Altyapı ve A Takımlarında antrenör ve yardımcı antrenör olarak çalıştı. 2012 – 2014 yılları arasın Kadın Basketbol Yıldız Milli Takımı’nda yardımcı antrenör olarak görev aldı. Açı Gençlik ve Spor Kulübü ve Açı Okulları’nda Erkek Basketbol Kulüp ve Okul takımlarını çalıştırmaya devam etmektedir. B Kategori antrenörlük belgesine sahip olmakla birlikte Bireysel Oyuncu antrenörlüğü de yapmaktadır.