OZAN KARABAĞ

Ozan Karabağ

Cimnastik Eğitmeni

1987 İstanbul’da doğdu. Küçük yaşta atletizm sporuna başladı. 2003 senesinde dans ile tanıştı. Profesyonel olarak çeşitli sanatçıların dans gruplarında yer aldı. 2007 yılında Muğla Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu’nu kazandı. 2009-2014 seneleri arasında okul cimnastik takımları ile birlikte her sene yapılan üniversiteler arası yarışmalarda aldıkları başarılar ile Muğla Üniversitesi akrobatik cimnastik branşını 1. Lige taşıdılar. 2012 yılında Azerbaycan’da düzenlenen Eurovision yarışmasında Ülkemizi temsil eden Can Bonomo’nun ekibinde dansçı olarak yer aldı. 2012 yılında Açı ailesine katılarak, okul öncesi öğrencilerine cimnastik eğitimi vermeye başladı. Halen, profesyonel olarak dans etmekte ve jimnastik eğitmenliği yapmaktadır.