ŞENOL SALİHOĞLU

Şenol Salihoğlu

Futbol Antrenörü

1981 yılında Rize Fındıklı da doğdu. İlkokulu ve ortaokulu aynı ilçede, liseyi Ankara tamamladı. Küçük yaşta Fındıklı sporda başladığı spor hayatına, 1995-99 sezonları arasında Gençlerbirliği Spor Kulübü’ne transfer olarak devam etti. Gazi Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Öğretmenlik Bölümü’nden 2004 yılında mezun oldu. Aynı yıllarda Üniversiteler Arası Avrupa Futbol Şampiyonası’nda ikincilik, Bosna Hersek Spor Oyunları futbolda üçüncülük elde etti. 2005-2009 yılları arasında AKUT (Arama Kurtarma Derneği) gönüllüsü olarak çeşitli operasyonlara katıldı. 2011 yılında Açı ailesine katıldı. Halen Açı Spor Okulu bünyesinde antrenörlük ve Sarıyer Açı İlkokulu beden eğitimi öğretmenliği görevlerini yürütmekte.