YAMAN GÜNHAN KÖYLÜOĞLU

Yaman Günhan Köylüoğlu

Cimnastik Antrenörü

1981 yılında İzmir’ de doğdu. İlk ve Orta öğrenimlerini Ankara’da tamamladı. Cimnastik sporuna 1989 yılında Ankara’da Şekerbank Spor Kulübün'de başladı. 2004-2005 İstanbul Cimnastik Kulübü'nde, 2007-20010 yılları arasında Marmara Üniversitesi’nde Cimnastik antrenörlüğü yaptı. 2007 yılında Açı ailesine katıldı ve Açı Okulları'nda Cimnastik branşının başlamasında etkin rol aldı. 2010 yılında Marmara Üniversitesi Beden Eğitim ve Spor Yüksek Okulu antrenörlük eğitimi bölğmünden mezun oldu. Okul Sporları Artistik Cimnastik yarışmalarında Açı Okul Takımları ile İstanbul il dereceleri ve Türkiye 3.’lüğü derecelerine sahip oldular. Halen Açı Spor Kulübü ve Açı Spor Okulları bünyesinde antrenörlük ve Spor Okulları görevini yürütmekte.