SIKÇA SORULAN SORULAR

SIK SORDUKLARINIZI YANITLADIK

Bu sayfa üzerinden bizimle irtibat kurmadan daha hızlı sık sorulan sorulara ulaşabilir kolaylıkla destek alabilirsiniz. Hemen inceleyin!

Açı Spor Okulu 2 dönemden oluşur.

2018-2019 Eğitim ve öğretim yılında Açı Spor Okulu (ASO) ilk dönem dersleri 22 Eylül 2018 tarihinde başlar, 13 Ocak 2019 tarihinde biter.

İlk dönem 10-18 Kasım 2018 tarihleri arasında ara tatili vardır. Ara tatil süresince ASO dersleri yapılmaz.

ASO 2. döenem dersleri  4 Şubat 2019 tarihinde başlar ve 9 Haziran 2019 günü sonlanır.

İkinci dönem 6-14 Nisan 2019 tarihleri arasında ara tatili vardır. Ara tatil süres,nce ASO dersleri yapılmaz.

Detaylı bilgi için akademik takvim linkini tıklayınız.

Hafta içi derslerimiz sonrasında yalnızca Sarıyer yerleşkemizden belirlenen ana lokasyonlara servis imkanımız bulunmaktadır.

-Spor Okulu derslerinin başlama tarihinden itibaren iki hafta içinde öğrenci/veli tarafından talep edilen değişiklikler kontenjan dahilinde yapılabilir. Ancak kontenjan yeterli olsa dahi iki haftadan sonra kayıt ve ders değşikliği yapılamaz. (Okul öncesi 4 ve 5 yaş için bu süre 3 haftadır)

-İki hafta içinde etkinlikten ayrılma durumunda gelinen hafta kadar ücret düşülerek ödeme iadesi yapılır. İki haftadan sonra etkinlikten ayrılma durumunda geri ödeme yapılamaz. (okul öncesi 4 ve 5 yaş için bu süre 3 haftadır)

-Mazereti nedeni ile derslerin başlangıç tarihi itibariyle derslere katılmamış, ancak kayıt yaptırmış ve ödemesini yapmış olan öğrenciler, mazeretlerini bildirdikleri tarihe kadar olan derslerin ücretleri düşüldükten sonra kalan miktar iade edilir.

Detaylı bilgi için ASO Prosedür Veli Sorumlulukları bölümünü inceleyebilirsiniz

Açı Spor Okulları, yaş kategorileri ve branşlara özgü kontenjanlar dahilinde herkese açık bir spor okuludur.